Weekend weg, fietsen naar Leuven met de Provinciaaldomeinroute.

 

 


Naar de speeltuin: gratis toegang tot het park en de speeltuinen. Gratis parkeren in de Domeinstraat op de parking aan de achterzijde van het park.

weekend weg naar het Provinciaal domein in Kessel-Lo


Een weekend weg in ‘De Uitweg’? ┬áZet dan zeker een bezoekje naar het provinciaal domein in Kessel-Lo op het programma. Kinderen kunnen er ravotten, klimmen en klauteren. . Langs de Provinciaaldomein-fietsroute bereik je het park bovendien vlot met de fiets langs rustige wegen en aangelegde fietspaden.

Na een vlakke aanzet loopt de fietsroute stevig omhoog. Maar bijt eventjes door: de vergezichten bovenop de berg zijn zeker de moeite waard! Tijdens de lange afdaling naar de vallei van de Krombeek en de Abdijbeek kan je de benen bovendien terug ontspannen. Dorst gekregen van al dat fietsen?

In het provinciaal domein van Kessel-Lo

Tussen pot en pint.

Je weekend weg is niet compleet zonder een drankje ‘in den Rozenkrans’ aan de abdij van Vlierbeek.

Eindeloos plezier, leuk voor kinderen.

Ook het Provinciedomein van Kessel-Lo biedt genoeg mogelijkheden voor ontspanning, zowel voor jong als oud. Het verkeerspark, de rolschaatspiste met skateramp,varen met de elektroboten, het bijenhuis, het ecohuis met permanente watertentoonstellig, en waterpret beleven in het vernieuwde openluchtploeterbad zijn beslist de moeite waard. Wie graag wandelt kan de "Lovenaarsbroekwandeling" volgen 3,7 KM via verharde maar trage wegen langs twee prachtige vijvers en verdoken kleine wegjes tussen tuinen en huizen kom je uit aan de abdij van Vlierbeek.

Onvoldoende fietsen meegebracht voor een gezinsfietstocht? Bij Velo kan je zonder problemen een fiets huren. Provinciaal domeinen van Vlaams-Brabant met fietsen van Velo
   

 

Familie Nijs - Uitweg 16 - 3220 HOLSBEEK (Kortrijk-Dutsel) - +32 (0)496 51 27 78 - wilfried.nijs@telenet.be - www.de-uitweg.be